Cerinte video

Cerințe video

1 FORMATUL

Să fie pe ORIZONTALĂ (landscape) full hd (nu 4K)

2 MESAJUL

Un mesaj scurt, de preferat sub 9 secunde, de prefarat în română dar poate fi și în engleză (cum simte fiecare) dar repet, ceva scurt 6 – 7 secunde. Ideea e să transmiteți în cuvintele spuse, de aceea recomandarea mea este să vă conectați un pic cu voi înainte de a da record sau chiar și după ce ați dat record (de pauzele de dinainte sau după, mă ocup eu la editare, nu vă faceți griji)

3 SUNETUL

Vorbiți să vă auziți bine pe filmare (să fie clar și rar, nu în șoaptă)

5 IMAGINEA

Ar fi ideală o încadrare de la abdomen în sus și să vă lăsați un pic de spațiu deasupra capului, sa stați într-o lumină bună (de preferat naturală, adică nu vă filmați diseară la bec). Să nu tremure imaginea – puneți telefonul pe ceva sau poate vă ajută cineva la filmare

6 TRIMITEREA

Prin WeTransfer pe adresa de email: bogdan11ps@duck.com Până azi (sâmbătă 30 octombrie) la ora 18:00)

Puteți face două duble, să le trimiteți amândouă și să aleg eu una. Dacă aveți nelămuriri mă puteți întreba și voi încerca să vă ajut. Am niște cerințe pentru că încerc să fac ceva frumos, eu nu-s pe ideea hai să facem ceva numa să fie făcut. Acuma dacă vă filmam eu ar fi fost mai ușor, da poate facem ceva drăguț când ne vom întâlni mai mulți. : )